|
Fırat Okutucu
Ziyaretçi
|
 |
« : Kasım 13, 2008, 11:58:20 am » |
|
Bu başlıkta GPA süresince kulağınızla duyduğunuz flaş cümleleri paylaşalım  * Fırat, ben düğünümde bile bu kadar mutlu olmamıştım...* Yahu Fırat, hani Datça'dan bi bademlik ayarlama işi vardı, ne oldu yaaa... ( badem bahçesi olan bir hanım kızımızla desti izdivaç eylemek isteyen çok sevdiğim bir kardeşim ) * öfff yaaa çok salağım yine fotoğraf makinamı kaybettim, kendimden nefret ediyoooom, geçen sene de kaybetmiştim yaaa ( bendeniz ), makina bulunduktan sonra kafaya vurma yöntemiyle kişisel cezalandırma yöntemi uygulanır!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Murat Sakal
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 13, 2008, 01:01:03 pm » |
|
"Bisiklet takla, ben takla" Bu geçen seneden alıntı gerçi ama, bu sene de sahibi tarafından dile getirildi.. "Hanım benle beraberken I love you, bana karşıysa Yallah You...  " Sevgili Hacı Amcamız 73 lük delikanlı... m.
|
|
|
|
|
|
Murat SAKAL
|
|
|
oktaytiryakioglu
Newbie

|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 13, 2008, 05:52:19 pm » |
|
GPA I... Yer Aktur.. Olaya karışanlar .. Fırat Okutucu , Oktay Tiryakioğlu Foto Muhabiri .... Lütfü Çolak Şahitler ..... 87 Pedal Dostu... Olay.. GPA organizatörlerinden Fırat tur boyunca Oktay'ın gösterdiği performansı kıskanmış , içten içe ona gıcık olmuştur. Özellikle rampaya karşı bisikletle pati çekmesini hiç hazmedememiştir. Aşağıdaki fotoğrafta da görüldüğü üzere ancak Aktura kadar sabredebilmiş ve para toplama bahanesiyle Oktay'ın canına kastetmiştir. Fotoğraf Sn.Lütfü Çolak tarafından çok büyük fedakarlıklarla çekilmiştir. Ve ne yazıkki Fırat GPA 2 de de Oktay'ın korumaları sayesinde intikamını alamamıştır. Hıncını GPA 3 e saklamaktadır.. Bu fotoğraf hafızalardan silinememektedir.  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tugrul
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 13, 2008, 06:27:16 pm » |
|
TUĞRUL'UMMMMMMM YARIM ELMAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Artık kim bağırdıysa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmet mutluoglu
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 25, 2008, 08:58:10 pm » |
|
Tur boyunca ara molalar verdiğimiz kahvehanelerden biri... Çayocağını karı-koca işletiyor. Çay alanlar, bardak toplayanlar keşmekeş arasında arkadaşlardan biri sordu : Çay kaç lira? Aynı anda kadın 300, adam 400 deyiverdiler. Kısa bir karşılıklı bakışmadan sonra kadın kocasına sordu : "Ne zaman zam geldi?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fırat Okutucu
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 25, 2008, 10:14:33 pm » |
|
Tur boyunca ara molalar verdiğimiz kahvehanelerden biri... Çayocağını karı-koca işletiyor. Çay alanlar, bardak toplayanlar keşmekeş arasında arkadaşlardan biri sordu : Çay kaç lira? Aynı anda kadın 300, adam 400 deyiverdiler. Kısa bir karşılıklı bakışmadan sonra kadın kocasına sordu : "Ne zaman zam geldi?"
Buna bayıldım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Enes
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 29, 2008, 12:03:32 am » |
|
Kesinlikle süpermiş 
|
|
|
|
|
|
9 kiloluk bisikletim olacağına rüzgar arkamda olsun yeter 
|
|
|
|
gokhan topsakal
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 04, 2008, 07:45:32 pm » |
|
1,5 ytl' e çay satıp, "yuhhh!bu fiyataa çay mı olur!" dedigimde de "normalde 2,5 size 1,5 yaptık..." diyen abinin yaptıgı düşünülürse... ben bu karı-kocayaa 500 de veririm:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heng
Newbie

|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 08, 2008, 04:06:27 am » |
|
tam kopulacak bir AN süper bişiy....
|
|
|
|
|
|
İsmail ODABAŞIOĞLU
|
|
|
Can DEDE
Newbie

|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 30, 2008, 11:02:47 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Enes
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 07, 2010, 12:10:40 am » |
|
Uyarı: bu konuya en azından 120 gündür herhangi bir cevap verilmedi. Cevap vermek istediğinizden emin değilseniz, size ilgili yeni bir konu açmanızı öneririz.Mesaj yazmadan önce böyle hoş bi uyarı aldım. Buna da gülüyorum  Bir formanın kaç gün giyilebileceği hususnda tartışılırken Serkan Taşdelen GPA2'den için Serkan Önhan'ın tur boyunca GPa formasını giydiğiniz, formanın 3. günden itibaren windstopper özelliği kazandığını söylemişti  Bi kaç dakika kendime gelemedim  GPA 3 anıları için bu konuyu hortlatma gereği duydum 
|
|
|
|
|
|
9 kiloluk bisikletim olacağına rüzgar arkamda olsun yeter 
|
|
|
|