|
dilek bulut
|
 |
« : Kasım 04, 2009, 02:36:15 pm » |
|
GPA I, II ve III’ den sonra olduğu gibi, günlerdir, yine düştüm fotoğrafların peşine
3 yıldır beraber olduğumuz, mekansal uzaklıklara rağmen yüreklerinin sıcaklıklarını hep hissettiğim, yeter artık dediğim anlarda umut olan, dostların yüzüne birer birer baktım, GPA bisiklet ailesine yeni katılan, kaçırdığım tüm dost yüzlere yakalamak için baktım.
Bakabildim çünkü, Bu yıl dostlarımızdan pek çoğu tek tek fotoğrafladı "GPA yüzlerini" onlara bakın nasıl aydınlık, mutlu ve içten olduklarını göreceksiniz, Onlara bakın, içiniz sıcacık olacak her bir yüzü, tüm dostluğunuzla özleyeceksiniz.
Fotoğrafların peşini bırakamıyorum, anılar takılı çünkü ardında Fotoğraflara bakın İnsanların bisiklet adına nasıl “biz” olup koca sarı bir yürek olarak GPA III de attığını göreceksiniz. Ege kasabalarının içinden geçerken bu kocaman kalbin nabzının nasıl attığını , kendi nabzınızda hissedeceksiniz. Egenin sizi Nasıl sevgiyle kucaklandığını görecek, şımaracaksanız, bir çocuğun yüreğindeki masumlukla.
O yüzler , Yağmurdan sırılsıklamken , dumanı üzerinde gülücükler gönderecekler rampalardan sizlere, çamur içindeki toprağa sevgiyle açılmış çukurlara, yağmurda sizi bekleyen orman işçileriyle yeni fidanlar dAikeceksiniz ve çabuk tutsun diye fidanlar, yağmur olağanca cömertliği ile yağmaya devam edecek, siz gülümsemeye
Tek tek yaptığınız yolculuklarınızda, “bisikletli tuhaf adam” bakışlarını fırlatıp atacaksınız, 150 kişi aynı anda pedal çevirip girdiğiniz kasabaları , geçtiğiniz yolları özleyeceksiniz. Bitmesin bu rüya, bitmesin GPA diyecek genç cesur yürekler ve turun son gününden size kalacak.
Kaçınılmaz özleyeceksiniz ve yeniden dostlarla kavuşacağınız günü bekleyeceksiniz, fotoğrafların peşine düşeceksiniz.
Tüm GPA ailesine sevgi ve selamlarımla
|